onze diensten

Onze Diensten

Personal training

Wil jij meer energie? Van je blessure af? Krachtiger worden of van dat overgewicht af? In een persoonlijk gesprek, brengen we jouw doelstelling in kaart en stellen we samen een trainingsplan op. Gebrek aan motivatie is de belangrijkste reden waarom veel sporters afhaken. Gebrek aan inzicht waarom veel sporters vastlopen en niet meer vooruitgaan. Daarom noteren wij alles tijdens de training en passen we de training aan als dat nodig is. Dat maakt jouw vooruitgang inzichtelijk. En voortuitgang werkt altijd motiverend.
AWARDS

Duo training

Wil jij liever met iemand samen trainen? Dat kan, ook als jullie doelstelling verschillend is. Samen met jullie bespreken we hoe we er één training van kunnen maken die voor beiden effectief is. We denken graag met jullie mee.

Ontspannen Sportmassage

Heb je het gevoel dat je lichaam of bepaalde spieren vast zitten en voelt je lichaam stijf aan? Bij Athletic Attic verzorgen we op afspraak ook sport- en bindweefselmassages. 

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Met een deep tissue massage masseren we het bindweefsel om je spieren los zodat het weer soepel aanvoelt. Mensen die lange tijd bijvoorbeeld een slechte houding aannemen of stress hebben kunnen hier veel baat bij hebben. 

Werkwijze

1. Intake.
Voordat we kunnen  beginnen met trainen, nodigen wij u uit voor eenpersoonlijk kennismakingsgesprek op onze studio. In dit gesprek nemen wij eventuele blessures, wensen en verwachtingen door.

2. Nulmeting/eerste training.
Naast het feit dat wij uw lichaamssamenstelling in kaart brengen middels onze professionele Tanita weegschaal, willen wij in deze eerste training ook meer te weten komen over de belastbaarheid van uw lichaam en conditie niveau.

3.Training.
Uit de informatie van de intake en de nulmeting, stellen wij een trainingsplan op, die aansluitop uw doelstelling. Vanaf nu gaan wij echt beginnen. D.m.v. tussentijdse metingen blijven we sturen richting ons gezamenlijke doel.